Tony’s Diner

Tony's Diner

Õhtul Las Vegasesse tagasi sõites ja olles juba nälga suremas, otsustasime mõnda teeäärsesse kohta sööma minna. Otsisime TomTom’st lähedal asuvaid söögikohti ja seejärel valisime mõne miili pärast teele jäänud söögikoha, milleks juhtus olema Tony’s Diner.

Tony's Diner

Toit oli hea ja odav. Burgeri (suure!), hunnik friikartuleid ja väikese (meie jaoks suure) joogi sai kätte kõigest $5.99 eest. Need kes õlut ka soovisid maksid mõned dollarid juurde.

Hot babes, cold beer

Meie valitud söögikoha kõrval avastasime veel teisegi põneva koha – Screaming Chicken Saloon. Nende tõmbenumbriks olid siltide järgi kuumad beibed ja külm õlu.

Gasolin

Kõrval oli kunagi olnud bensiinijaam, millest oli praeguseks üsna vähe alles jäänud – posti otsas olev reklaam ja tabloo “regular” (meil 95) kütuse hinnaga. Ja seegi oli mõni aasta tagasi tuules korralikult kannatada saanud.

Maksimaalne kiirus kurvis - 20mphKiirteelt maha sõites nägime toredat liiklusmärki, millel hoiatati võimaliku ümberminekuohu eest, kui kurvi kihutada kiirusega üle 20mph. Tegelikult oli see märk täitsa õigustatult sinna pandud, sest kurv oli tõesti järsk ja kui mõni rekka seda 75mph kiirusega läbima hakkaks, siis võivad tagajärjed päris kurvad olla.

14-09-2008