Flying Bulls show

Paar minutit videomaterjali laupäevasest Flying Bulls show’st Pärnu rannas.

Pildi pidev jõnksumine on tingitud sellest, et see on filmitud 300mm objektiiviga ja käest. Aga ehk annab väikese ülevaate, milliseid hulljulgeid trikke randa kogunenud inimestele tehti. Õige tunde saab kätte siiski kohapeal vaadates, seega soovitan kindlasti vaatama minna, kui see seltskond jälle Eestisse sattuma peaks.

Kaadrist jääb välja üks neljaliikmeline linnukamp, kes show ajal rannalt üle lendas ning lendavatele pullidele konkurentsi pakkuda üritas. Video lõpus on kuulda ka sellekohaseid kommentaare.

Youtubest.

Varem oli võimalik ainult kolme eeldefineeritud laiusega <embed> tagi sisu oma lehele kopeerimiseks genereerida, aga nüüd on lisandunud uus võimalus, millega saab ühe külje pikkuse ise ette anda. Enam ei pea laiust ja kõrgust ümber arvutama hakkama, et kenasti lehele ära mahuks.

Youtube arvas video üles laadimisel veel ka seda, et video külgede suhe on kahtlane ja suunas lehele, kus õpetatakse video külgede suhet (4:3, 16:9 jne) õigeks panema tag‘ide abil. Ehk on teinekord hea teada.

We see inconsistencies in the aspect ratios in your uploaded video file. If you see something odd about your file, you might want to take a look at this article for more information.

26-07-2010