Uinak lennujaamas

Kuu aega tagasi Eestist Austraalia poole rännates ei tulnud esimesi muresid kaua oodata. Londonis Stanstedi lennujaamas bussipiletite ostmisel avastas M, et on oma rahakoti koos pangakaartide, juhilubade ja muu vajalikuga kas ära kaotanud või koju unustanud. Sel korral läks siiski hästi, sest rahakott leiti üles ja lubati järgmisel päeval kulleriga Sydney’sse järele saata.

Seejärel selgus, et olime ostnud piletid valele bussile, mis sõitis Victoria peatusesse 45 minuti asemel ligi poolteist tundi.

Poolel teel Victoriast Heathrow lennujaama teatati metroos, et nüüd on paras aeg rongi peale ümber istuda. Tol nädalavahetusel tehti Londoni Undergroundis remonttöid ja seetõttu oli osa teest suletud.

Tegelikult sõidab kahe lennuvälja vahel ka buss, mis oleks olnud oluliselt mugavam ja kiirem. Aga kuna meil oli kahe lennu vahel üle 6 tunni aega, siis leidsime, et läbi linna on mõnevõrra odavam ja ehk ka põnevam minna, kui lennujaamas igavleda. Ning igav kindlasti ei hakanud, küll aga läks alguses odavamana tundunud variant oluliselt kulukamaks.

Uinak lennujaamas

Olles ligi ööpäev lennukitega lennanud ning rongide, busside ja metroodega sõitnud, tegid mu reisikaaslased Kuala Lumpuri lennujaamas väikese uinaku.

24-11-2009